Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

maanantai 22. elokuuta 2011

Megailua Tampereella (osa3)/ Mega in Tampere (part3)






 
Sunnuntainpäivän saldo 31 purkkia, päivä ennätys meni rikki, ja päälle 21 000 askelta.
La - Su saldo noin 50 purkkia ja askeleita reilut 45 000 kappaletta.


Oli järjestäjä porukka saanut kastattua hyvän tapahtuman. Homma toimi, ja paikalla oli hyvä meininki.Jos ei olisi niin ujo, olisi ehkä tullut juteltua enemmänkin vieraiden kanssa. Toisaalta on kiva näin. Saimme tutustua kuitenkin uusiin kätköiljöihin purkeilla.Ehkä minäkin ilmoittaudun seuraavan megan työtekijä kuntaan mukaan. ;)

Seuraavaa siis odotellessa. Kiitos ja kumarrus kaikille mukana olijoille.


In english


On Sunday we went to get 31 caches, daily record was broken, and over 
21000 steps. Sat - Sun balance of about 50 caches, and steps over 45000.


There was a gang organizer received a heap of good event. Here's how it worked, and there was a good meininki.Jos would not be so shy, it might become even more after talking with strangers. On the other hand is a nice way. We were, however, we explore the new amateurs cache access. Maybe I register for the next megaan worker. ;)  
  

So while waiting for the next. Thank you to all involved.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti