Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Megailua Tampereella (osa2)/ Mega in Tampere (part2)

Viikonlopun tarkoituksenahan oli kerätä mahdollisimman monta löytöä ja liikkua paljon. Näin ollen päätimme jättää auton majapaikkaamme ja liikkua kävellen. Kaikki kun oli ystäväni luota kävelymatkan päässä. Ystäväni luota lähtiessä suuntasimme nokkamme kohti Tampereen keskustaa ja sen tuomia haasteita. Kuljimme kaunista rantareittiä ja onnistuimme jopa pomppimaan kartanon edestä juuri juhlakansan keskuudessa pujoitellen. Hieman hävetti siitä puikkelehtia, mutta tajusimme liian myöhään, joten mentävä oli.

Tampereen keskusta tuli viikonlopun aikana hyvinkin tutuksi. Siellä kun on nyt pyöritty ympyrää tutkien lähestulkoon kivienkin alta. Keskustassa riitti väkeä: oli geokansaa liikenteessä ja sen lisäksi vielä niitä tavallisia tamperelaisia, jotka eivät olleet tietoisia siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Meidän onneksemme saimme suhteellisen rauhassa etsiä ilman ylimääräisiä silmäpareja. Vain muutamaan paikkaan joku toinen osui meidän kanssa samaan aikaan.

Ennen kuin päätimme palata alueelle, päätimme vielä poiketa majapaikan kautta pikaisesti. Otimme sieltä uuden suunnan kohti Härmälää ja lähdimme jatkamaan matkaa kävellen. Välissä jo tuntui, etten enää haluaisi ottaa yhtään askelta. Mutta jollain ihmeen voimalla sitä sai kyllä itsensä liikkeelle ja jatkamaan matkaa. Matkan varrella kun oli vielä purkkejakin niin matka sujahti nopeasti ohi. Alueelle päästyämme kiertelimme ympäriinsä ja yritimme bongailla tuttuja nimimerkkejä. Me kun olemme ujomman puoleisia, jää usein uudet tuttavuudet juuri tuonne purkien hauille. Lisäksi päädyimme alueellakin tuijottelemaan GPS -laitetta ja bongasimme muutaman chirpinkin vaan kiinni emme niitä saaneet.

Alueella huomasi sen, kuinka kansainvälinen tapahtuma loppupelissä olikaan. Paikan päällä saattoi kuulla monia eri kieliä ja sillä Euroopan maista oli paljon väkeä paikalla. Toki myös muualtakin maailmalta oli väkeä paikalle saapunut. Markkina-alueellakin oli ulkomaalaisia myyjiä. Oli kiva nähdä heidän tuotteitaan, koska niissä on paljon eroa myös meidän tuotteisiimme. Terassillekin taisimme eksyä muutamat juomaan. Päivä kun oli ollut pitkä, päätimme kuitenkin pysyä kohtuudessa ja painella ajoissa majapaikkaan.

Päivän saldoksi kertyi n. 20 purkkia ja päälle 25 000 askelta. Todellinen kuntokuuri, sitähän tämä laji on. Ja ennen kaikkea monivaltaista liikuntaa. 







In English


Tampere center became very familiar during the weekend. There is now a rotation circle around the radar almost kivienkin. In the center was enough to crowd: geokansaa was in traffic and in addition they are still common types of Tampere, who were not aware of what is happening around. Fortunately for us, we were able to find a relatively peaceful with no extra eyeballs. Only a few places we hit someone else with the same time.

The region saw it, the international event in the final game was. On the ground could hear many different languages​​, and because the European countries had a lot of people there. Of course, also from parts of the world was the crowd arrived. Market alueellakin were foreign vendors. It was nice to see their products, because they have a lot of difference in our products. Terrace Llekin we would get lost a few to drink. Day had been a long while, we decided, however, remain moderate in the new house, and run fast in time slot.

During the day, we got about 20 cans, and we walked over 25 000 steps. The actual condition of a course, that's what this species is. And, above all, a comprehensive physical activity.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti