Tätä on luvassa:

Kirjoitan elämästä ja ystävyydestä. Kirjoitan siitä kun elämä potkii päähän. Kirjoitan teorioita miehistä, tunteista, parisuhteesta ja siitä kuinka se kestää vaikka töitä tehdään pahimmillaan 12 h/vrk ja ei ehditä kunnolla näkemään. Kirjoitan siitä miten koen ammatillisuuden elämässäni. Joitain vanhoja kirjoituksia, kuten runoja ja satuja, siirtelen tänne arkistojen kätköistä. Myös arjen ilot ja liikkuminen näkyy blogissa.

Toivottavasti viihdyt seurassani. Otan mielelläni vastaan mielipiteitä, ajatuksia ja kommentteja. Sähköpostillakin saa lähestyä: nuvo.niina@gmail.com

Tervetuloa minun maailmaani.

lauantai 14. toukokuuta 2011

Teoriaa Miehistä - Vetovoimaa

Teoriaa Miehistä -sarja jatkuu...


Hyvin usein saa huomata sen, että miehet kuvittelevat itsestään liikoja. Jostain syystä he usein kuvittelevat, että he olisivat supermiehiä ja muita supersankareita. Nämä supermiehet ajattelevat voivansa pelastaa naisen kuin naisen, tosin sekin riippuu ulkonäöstä, pulasta.

Kun miehet saapuvat paikalle suuren egonsa kanssa, he usein unohtavat, ettei kukaan mahdu heidän kanssaan samaan tilaan. Näin ollen tilan tyhjenemis -efekti voi olla hyvinkin voimakas. Tämä tilan tyhjenemis -efekti on myös havaittavissa silloin kun sankari kuvittelee saapuvansa valkealla ratsullaan, eli autollaan, paikalle ja tarjoaa naiselle kyytiä. Näillä sankarimiehillä on usein niin iso ego, ettei etenkään yhtään luonnetta omistava nainen mahtuisi samaan autoon.

Siinä vaiheessa kun nämä ison egonsa kanssa liikkuvat sankarit päätyvät humalatilassa baarien puolelle, voidaan heiltä odottaa ihan mitä vain. Nämä juhlatilojen,omassa pienessä mielessään, sankarit luovat naisista utopisia mielikuvia. He kuvittelevat aivan liikoja naisten vartalosta. Jos naisella on yhtään enemmän rintavarustusta, epäillään heti, että naisella on silikonit. Totuuden sanoin puhuttuna suurin osa naisista on täysluomuja ja ennen kaikkea hyvin ylpeitä siitä.

Miesten vetovoiman kohdalla voidaan kaikki pistää charmin piikkiin. Mitä komeampi mies on, sen nopeammin yleensä paljastuu se, että mies on itseään täynnä. Silloin kun mies on fiksu ja filmaattinen on yleensä täydellinen soppa valmiina. Komea mies on yleensä mielenkiintoinen, mutta myös ilman ulkonäköä voi sulattaa naisten sydämen.

Miehen tulee hyväksyä se tosi asia, että vetovoimaa joko on tai sitten sitä ei vaan ole. Kuitenkin naisena on helppo sanoa, että tätä vetovoimaa voi saada lisää. Mitä enemmän on itsevarmuutta, niin sitä parempi. Nainen ei kuitenkaan halua miestä, joka juoksee heidän perässään tai luulee naisen olevan itsestään selvyys. Toisaalta naiset eivät myöskään halua liian helppoa tapausta. Jos mies juoksee karkuun, on todennäköisempää se, että nainen juoksee perässä kun taas se, että mies juoksee naisen perässä ja nainen kääntyisikin juoksemaan häntä vastaan.

Mies, jolla on vetovoima kohdillaan on aarre. Hänellä on olkapää, johon voi nojata. Hänellä on vahvat kädet, joilla voi halata ja pitää hyvänä. Ennen kaikkea on pilke silmäkulmassa ja pieni hymy huulilla.

Me naiset emme kaipaa arkemme Spidermania, joka sitoisi meidät paikalleen tai Batmaniä, joka olisi liian muovinen. Emme myöskään kaipaa elämäämme superman -miehiä, joilla ei olisi tunteita. Haluamme rinnallemme ihmisen, joka tukee, kuuntelee ja on jakamassa ilot ja surut. Joku, joka pitäisi meidät pystyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti